SKATERLAND 2 – MEHMET AKA MOMO

”Bogen er ikke til at slippe. Hvert kapitel starter med en QR-kode hvor man kan se de forskellige tricks der bliver snakket om i kapitlet – hvis man altså har en smartphone, iPad eller iPod-touch. En rigtig drenge-bog.” 
*****
– Palles Gavebod

”Gode, fornøjelige drengebøger, som man godt kan lide dem. Det er bestemt gedigen underholdning – og så kan de med deres anderledeshed trække drenge til truget, så det er helt fint.”
– Eiler Jensen, Børn & Bøger

”Lækker skaterbog som kan nydes uanset om du er til løbehjul eller board! … Et hæsblæsende tempo og en spændende handling, gør disse bøger til en oplagt gaveide/oplevelse for alle piger og drenge (og også nogle voksne).”
 ********
- Boggnasker.dk

Der er ikke længe til SKATERLAND åbner, og Momo har tænkt sig at sætte alt ind på at vinde åbningskonkurrencen i street og gavekortet på 1.000 kr. til den nye skatebutik. Det har hans ven ven, løbehjuleren Seb, også. Men pludselig bliver Momo skyld i, at Seb mister sit løbehjul, og så må han sætte alt på spil for at skaffe ham et nyt.

I starten af hvert kapitel er der en QR-kode, som linker til videoer, tips eller facts om nogle af de tricks, der omtales i bogen.

Læseprøve

Videoer

Se William lave bunnyhop her:

Se Andreas lave 360 flip her:

Se William lave tailwhip her:

Se Victor lave 5-0 grind her: