Drengen der ville smage en kebab

Illustreret af Mårdøn Smet

Sagt om bogen:

”Ideen er sjov i sig selv og bærer fortællingen, så forfatteren har gjort helt ret i ellers at være totalt laid back i turen gennem byen. Det er velfortalt og fungerer præcist, som det skal. Selv budskabet om at være åben over for det fremmede bliver serveret ’to go’ – ikke med kniv og gaffel, og det er rigtigt rart.”
- Karen Lise Søndergaard Brandt, Jyllands-Posten

”Den er fin at læse op, fordi den giver farmand mulighed for at optræde med diverse sprog – fx japansk – og diverse middelhavsfagter. Det er godt, den blev skrevet.”
– Steffen Larsen, Politiken

Sagt om app’en:

”Overraskende vellykket … Du kan vælge at få læst bogen højt, eller selv læse. Som min datter på fire siger: ’Det en ornlig zyg kebab-bog!”
– Kristoffer Friis, Berlingske Tidendes App-magasin

”Sjov, anerledes og superfed børnebog … Historien er genial! Min 2. klasse skreg af grin.”
– Rikke Pal, Mors Apps

Storebror siger, at kebab er verdens bedste mad – og hvis drengen vil smage, skal han bare gå efter lugten. Drengen følger den herlige duft hele vejen gennem byen. Heldigvis skal han en omvej omkring Wong-Fu Grill, Luigis Pizzeria, Delhi Belly, Claudes Crêpes, Don Pedros Cantina, Big Billys Burger, Sayonara Sushi og Pylles Pølsevogn, før han endelig kommer til 24/7 365 NON-STOP ROYAL KEBAB PALACE. Og det allerbedste er, at de alle steder serverer verdens bedste mad!

Læseprøve

DRENGEN DER VILLE SMAGE EN KEBAB fås også som en interaktiv App – indlæst af forfatteren og krydret med herlige accenter, talebobler og lyde. App’en kan købes i Apples App Store. Hent den her: